Nyhedsarkiv

Udstilling i september

Dato: 02-09-2019

Nu kan du se en Fotoudstilling om Wadden Tide - med billeder af Tim Johnson i seminarieHuset.

Med kunsten som afsæt sætter fotoudstillingen fokus på det særegne ved kulturen og naturen omkring Vadehavet, samt fuglenes ophold i området, som et kærkomment stop på deres Østatlantiske trækfuglerute. Forhold, der er med til at give dette område af Danmark status som både nationalpark og verdensarv.

Fotograf Tim Johnson fra Isle of Wreight vil følge processen i udstillingens frembringelse helt frem til de færdige værker og dokumentere, når tolv danske og internationale kunstnere arbejder i klitterne og på stranden ved Blåvandshuk.

Fotografierne viser, hvordan nogle af kunstnerne arbejder i stor skala med kæmpeværker, mens andre lader detaljen i det oversete få plads. Nogle forholder sig til det nære og konkrete, mens andre trækker store strøg fra Vadehavet til resten af verden.

Selve skulpturudstillingen, der placerer sig i både nationalpark og verdensarv, er skabt af udvalgte kunstnerne fra lande langs fuglenes Østatlantiske trækrute. Trækruten forbinder fuglenes vinterkvarter mod syd med yngleområderne i nord, og således er værkerne på skulpturudstillingen Wadden Tide gjort af kunstnere, der kommer fra Island i nord til Sydafrika i syd.

Udstillingen arrangeres af Kulturregion Vadehavet med støtte fra Nationalpark Vadehavet.

Find fotoudstillingen
I perioden fra d. 5.9. – 1.10. 2019 kan du opleve udstillingen af Tim Johnsons fotografier på Ribe Bibliotek, Simon Hansens Vej 1, 6760 Ribe.

Fotoudstillingen på Ribe Bibliotek er frit tilgængelig for alle, der er ingen entré. Det samme gælder skulpturudstillingen i klitterne og på stranden ved Blåvandshuk Fyr, Fyrvej 106, 6857 Blåvand.

Følg også med på www.waddentide.dk og Facebook.

 

« Tilbage